OM OS

Gran Living blev grundlagt i 2004 af Per og Kathrine Gran Hartvigsen med ambitioner om, at designe og importere kvalitets boliginteriør. Idag tilbyder vi et bredt sortiment inden for private label produkter til medium og high-end møbelkæder i Nordeuropa, baseret på en filosofi om design, kvalitet og integrerede koncepter. 

Som resultat af moderne og innovativ produktudvikling er vi i stand til, at tilpasse vores produkter til den enkelte kunde. Vi fokuserer på design, kvalitet og pris for at sikre kunden konkurrencedygtige priser i deres butikker og kunden har eneret til netop disse produkter på deres respektive markeder. 

Med mere end 10 års erfaring og viden inden for trend spotting, design og markeds trends, kan vi udfordre vores kunder med nye kombinationer, farver og materialer. Vi har en bredt og veludbygget leverandørnetværk, og i 2014 åbnede vi vores nye kontor i Shanghai for, at sikre bedre kontakt til og samarbejde med fabrikkerne. Vi er specialiserede i import og logistik, og vi ser det som vores fornemste opgave, at sørge for alle led fra udvikling til levering hos kunden. Vi værdsætter tæt dialog med vores kunder med henblik på, at sikre og skabe løsninger der matcher og skaber værdi for den enkelte kunde. 

 

Mød vores designere

Gran Living's design team består af 4 talentfulde designere med forskellige baggrunde.

Nanna Gram er uddannet produktdesigner fra Ålborg Universitet. Nannas designs er skulpturelle og eksperimenterende og kombinerer gerne materialer og former på nye måder. Derudover har Nanna stor erfaring med kommercielle produkter til den brede målgruppe hvor design, kvalitet og pris forenes.

 

MISSION OG VISION

Vores mission er, at udvikle, producere, sælge og rådgive om design og trendbaserede kvalitetsprodukter inden for boliginteriør. 

Vores vision er, at være den førende leverandør af boliginteriør af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i Nordeuropa. 

VÆRDIER

SJOV

Vi opfordrer til et sjovt og kreativt arbejdsmiljø da vi tror på, at gode resultater går hånd i hånd med motivation. 

SAMARBEJDE

Vi fokuserer på tæt samarbejde med forretningspartnere med henblik på, at optimere hele værdikæden samt øge virksomhedens sociale ansvar.  

PÅLIDELIGHED

Vi holder hvad vi lover.

UDFORDRING

Vi stræber efter konstant, at udfordre os selv såvel som forretningspartnere i forhold til design med henblik på, at sikre innovation og udvikling.