OM OS

Gran Living blev grundlagt i 2004 af Per og Kathrine Gran Hartvigsen med ambitioner om at designe og importere boliginteriør i høj kvalitet. I dag tilbyder vi et bredt sortiment inden for private label produkter til medium og high-end møbelkæder i Nordeuropa, baseret på en filosofi om design, kvalitet og integrerede koncepter. 

Som resultat af moderne og innovativ produktudvikling, er vi i stand til at tilpasse vores produkter til kundens behov. Vi fokuserer på design, kvalitet og pris for at sikre kunden konkurrencedygtige priser i deres butikker, og derudover har kunden eneret til netop disse produkter på deres respektive markeder. 

Med mere end 10 års erfaring og viden inden for trendspotting, design og markedstrends, kan vi udfordre vores kunder med nye kombinationer, farver og materialer. Vi har et bredt og veludbygget leverandørnetværk, og i 2014 åbnede vi vores nye kontor i Shanghai for at sikre bedre kontakt og samarbejde med fabrikkerne. Vi er specialiserede i import og logistik, og vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for alle led fra udvikling til levering hos kunden. Vi værdsætter tæt dialog med vores kunder med henblik på at sikre og skabe løsninger, der matcher og skaber værdi for den enkelte kunde. 

 

Mød vores designere

Gran Livings designteam består af 3 talentfulde designere med forskellige baggrunde.

Nanna Gram Thomassen 
Uddannet civilingeniør i produktdesign fra Aalborg Universitet. Nanna har stor erfaring inden for en bred vifte af produktdesign. Hun er specialiseret inden for kreative og funktionelle løsninger. Hendes designs er kendt for at være skulpturelle og eksperimenterende og hendes erfaring inden for kommercielle designs, betyder at kvalitet og pris hænger sammen.

 

Jasmine Marie Watson
Uddannet PBA i Visuel Kommunikation fra VIA University College. Jasmine er ansvarlig for alt grafisk design hos Gran Living, hvilket inkluderer digital og print design. Hun udvikler og designer emballage samt labels for alle produkter i tæt samarbejde med kunder og indkøbsafdelingen. Jasmine holder øje med de nyeste trends inden for design, mode og print for at sikre et friskt og aktuelt udtryk.

MISSION OG VISION

Vores mission er, at udvikle, producere, sælge og rådgive om design og trendbaserede kvalitetsprodukter inden for boliginteriør. 

Vores vision er, at være den førende leverandør af boliginteriør af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i Nordeuropa. 

VÆRDIER

SJOV

Vi opfordrer til et sjovt og kreativt arbejdsmiljø da vi tror på, at gode resultater går hånd i hånd med motivation. 

SAMARBEJDE

Vi fokuserer på tæt samarbejde med forretningspartnere med henblik på, at optimere hele værdikæden samt øge virksomhedens sociale ansvar.  

PÅLIDELIGHED

Vi holder hvad vi lover.

UDFORDRING

Vi stræber efter konstant, at udfordre os selv såvel som forretningspartnere i forhold til design med henblik på, at sikre innovation og udvikling.