Første Kollektion for Qumei

I denne uge lancerer Gran Living sin første private label kollektion for den kinesiske detailkæde Qumei. ”Det er enormt tilfredsstillende at være en del af dette, efter vi har researchet, designet og udviklet denne kollektion”, siger Per Gran Hartvigsen, CEO for Gran Living. Han fortsætter; ”Vi bygger et godt fundament for et solidt og langsigtet partnerskab med Qumei, og det er en stor fornøjelse at være en del af genåbningen af denne butik sammen med dem”. 

Den seneste uge har stået på salgstræning med personalet og styling af butikken, som er bare en af over 850 butikker i hele Kina. Den 19. december bliver den nyligt åbnede og re-designede butik besøgt af den øverste chef for Qumei – der efterfølges af mere end 100 franchise-tagere, som vil besøge butikken fredag d. 22. december for at se det nye koncept.

På Qumeis foranledning har Gran Living designet og udviklet en unik kollektion af home accessories og små-møbler med et distinkt skandinavisk look og i originalt dansk design, som er i stor efterspørgsel i Kina i øjeblikket. Kollektionen fra Gran Living kan lige nu købes i den re-designede butik i Beijing. Ambitionen er, at dette vil vækste, som det nye koncept rulles ud i hele kæden.

For yderlig information bedes du skrive til mail@granliving.dk

Gran Living og AYTM flytter til Aarhus Havn

Vækst og nye initiativer har skabt behov for mere plads for Gran Living og AYTM som indtil 1. oktober 2015 har været placeret i Aabyhøj ved Aarhus. Dette handler især om lanceringen af vores nye mærke AYTM.

Behovet for mere plads har været afgørende for vores valg om at flytte til Aarhus Havn. Samtidig er vi begejstrede for, at befinde os i hjertet af det kreative miljø som præger Aarhus Havn.

Vores nye lokaler skaber plads til vores nye inspirerende showroom for AYTM. Du er velkommen til at besøge vores showroom og udforske vores lækre efterårskollektion efter aftale.

Du finder os nu på
Polensgade 15
8000 Aarhus C

CSR - SOCIAL ANSVARLIGHED

Gran Living styrker den ansvarlige agenda

17.03.2015

Som en vigtig milepæl i vores CSR-arbejde har vi valgt at tilslutte os UN Global Compact – og det er vi stolte af!

UN Global Compact er et internationalt FN-initiativ som opfordrer virksomheder verden over til at indføre socialt og miljømæssigt ansvarlige politikker og retningslinjer baseret på ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Med vores beslutning ønsker vi, at vise vores støtte til de ti principper i UN Global Compact og i højere grad integrere disse i vores daglige arbejde. 

 

 

Læs mere om UN Global Compact og vores code of conduct her.

Anvendelse af ISO 26000 i praksis – erfaringer fra Gran Living

20.03.2015

Med henblik på, at fremme danske virksomheders kenskab til og brug af standarden for samfundsmæssigt ansvar, ISO 26000, deltog Gran Living sammen med 5 øvrige virksomheder i et trænings- og rådgivningsforløb, med henblik på at udvikle vores CSR-politik, mål og CSR-handlingsplan med afsæt i ISO 26000-standarden.  Formålet med dette forløb har været, at inspirere og dele gode erfaringer med andre virksomheder og organisationer.