OM OS

Gran Living blev grundlagt i 2004 af Per og Kathrine Gran Hartvigsen med ambitioner om at designe og importere boliginteriør i høj kvalitet. I dag tilbyder vi et bredt sortiment inden for private label produkter til medium og high-end møbelkæder i Nordeuropa, baseret på en filosofi om design, kvalitet og integrerede koncepter. 

Som resultat af moderne og innovativ produktudvikling, er vi i stand til at tilpasse vores produkter til kundens behov. Vi fokuserer på design, kvalitet og pris for at sikre kunden konkurrencedygtige priser i deres butikker, og derudover har kunden eneret til netop disse produkter på deres respektive markeder. 

Med mere end 10 års erfaring og viden inden for trendspotting, design og markedstrends, kan vi udfordre vores kunder med nye kombinationer, farver og materialer. Vi har et bredt og veludbygget leverandørnetværk, og i 2014 åbnede vi vores nye kontor i Shanghai for at sikre bedre kontakt og samarbejde med fabrikkerne. Vi er specialiserede i import og logistik, og vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for alle led fra udvikling til levering hos kunden. Vi værdsætter tæt dialog med vores kunder med henblik på at sikre og skabe løsninger, der matcher og skaber værdi for den enkelte kunde. 

 

Mød vores designere

Gran Livings designteam består af tre talentfulde designere med forskellige baggrunde.

Vores designer Charlotte Nøkleby har en bachelor i møbeldesign. Charlotte har en kreativ sans og har samtidig tekniske færdigheder. Hun er altid med på de seneste trends inden for interiørdesign.

Vores grafiske designer Cecilie Andreasen er ansvarlig for alle grafiske og kreative aspekter af AYTM-brandet. Med en kandidatgrad i Information Architecture & Persuasive Design, er hun hjernen bag vores visuelle stil i al marketing-materiale, indpakning og labels, kataloger og lign.

MISSION OG VISION

Vores mission er, at udvikle, producere, sælge og rådgive om design og trendbaserede kvalitetsprodukter inden for boliginteriør. 

Vores vision er, at være den førende leverandør af boliginteriør af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i Nordeuropa. 

VÆRDIER

SJOV

Vi opfordrer til et sjovt og kreativt arbejdsmiljø da vi tror på, at gode resultater går hånd i hånd med motivation. 

SAMARBEJDE

Vi fokuserer på tæt samarbejde med forretningspartnere med henblik på, at optimere hele værdikæden samt øge virksomhedens sociale ansvar.  

PÅLIDELIGHED

Vi holder hvad vi lover.

UDFORDRING

Vi stræber efter konstant, at udfordre os selv såvel som forretningspartnere i forhold til design med henblik på, at sikre innovation og udvikling.